8 tips voor een duurzaam cadeau

Verjaardag, zomaar, speciale dag of een feestje? We horen je al denken… Wat zal ik nu weer geven? Waar houdt hij of zij van, wat past goed en wat past niet? Is dit leuk of toch dit? Ga rustig zitten. Vanaf hier helpen we je verder met 8 tips voor, niet zomaar, een cadeau maar een duurzaam cadeau!

Waarom een duurzaam cadeau?

Duurzaam is helemaal nú maar vooral morgen want morgen en de dag daarna en de dag daarna willen we ook graag leven op deze wonderbaarlijke aarde. Deze is namelijk aan ons toevertrouwd. Samen hebben we de taak om er zuinig mee om te gaan. Van de duurzame leefstijl heb je vast al wel gehoord, een begrip op dit moment, en gelukkig maar want op deze manier zorgen we samen voor een schoner morgen. Een duurzaam cadeau past hier perfect bij en zo kan jij het verschil maken: geef het door!

1. Digitale cadeaubon

Zo geregeld én geen afval! Met de digitale cadeaubon hoef je niet naar een winkel, kan je digitaal je persoonlijke boodschap verwerken en wat ons betreft het belangrijkste: geen verspilling van plastic pasjes en verpakkingsmateriaal: zero waste dus! Kies je afbeelding, voeg je waarde toe, vergeet je persoonlijke tekst niet en klaar is jouw mega duurzame cadeau!

2. Cadeaupakketten en kaartjes

Vaderdag, Moederdag, Kerst? Voor allerlei speciale momenten in het jaar biedt PAPER & BOO verschillende duurzame cadeaupakketten om je geliefde te verrassen. Liever zelf iets samenstellen? Dat kan natuurlijk ook! Voeg een leuk kaartje toe aan je bestelling en maak je zelf samengestelde pakket compleet!
Oh trouwens vergeet de Meesters en Juffen dag binnenkort niet! Ook dan biedt PAPER & BOO de oplossing bij de vraag: ‘wat moeten we nu weer verzinnen’!

3. Plasticvrij douche cadeau?

Dat kan! Met een Shampoo Bar, Body Bar en/of Conditioner Bar kan je volledig plasticvrij douchen. Voor veel mensen een nieuw fenomeen, geen vloeistof in plastic fles, maar in vaste vorm. Leuk om als duurzaam cadeau te geven: los of als compleet pakket. Voor optimaal gebruik van je bars laat je je bar goed drogen op een bijpassende accessoire. Zo kan je je bar na gebruik op een Bamboe Zeepschaaltje leggen of op ophangen in een antibacterieel zakje van ramie stof.

4. Duurzaam gezichtsreinigingscadeau

Geef een compleet gezichtsreinigingspakket cadeau met de Wasbare Wattenschijfjes van PAPER & BOO in combinatie met een 100% natuurlijke Konjac Spons. De Wasbare Wattenschijfjes zijn zacht en makkelijk in gebruik. Berg ze op in een mooie Bamboe Houder. De Konjac Spons reinigt je huid op een zachte en prettige manier. Met deze combinatie geef je een duurzaam cadeau die niet alleen fijn is in gebruik maar ook mooi staat in je badkamer!

5. Duurzaam op reis cadeau

Leuk om te geven vlak voor een vakantie: een duurzaam ‘reiscadeau’. De opbergblikjes van Shampoo Bars zijn ideaal om je favoriete Bars in mee te nemen! Leuk om samen met een Shampoo, Conditioner of Body Bar te geven. Naast dat het ideaal in gebruik is op vakantie, want weinig ruimte nodig, hebben alle Bars een vaste vorm en hoef je geen rekening te houden met vloeistoffen in het vliegtuig. Voeg een Bamboe tandenborstel en reiskoker toe en je pakket kan zo mee de koffer in! Nog meer ruimte genereren?Voeg een Herbruikbaar Wattenstaafje toe aan het vakantie cadeaupakket, scheelt weer zakjes met losse wattenstaafjes!

6. Duurzaam kids cadeau

Want jong geleerd is oud gedaan! Laten we het doorgeven aan de volgende generatie! Geef een duurzaam cadeautje met een bamboe Kindertandenborstel, een Bamboe Opbergkoker én een beetje uitleg over milieubewust ‘gedrag’ en help ze nu al bij het maken van een bewuste footprint!

7. Compleet bewust haarcadeau

Duurzaam borstelen en kammen dat kan! Leuk om de Bamboe Haarborstel of Bamboe Kam samen met een Shampoo Bar te geven voor een compleet haarverzorgingscadeau.

8. Duurzaam tandcadeau

Een simpele maar ook cruciale stap in een milieubewuste leefstijl is het vervangen van plastic tandenborstels voor een duurzame variant. De Tandenborstels van PAPER & BOO zijn voor 96% biologisch afbreekbaar. Geef een set van 4 tandenborstels met een leuke Bamboe Beker cadeau. Niet alleen milieubewust maar ideaal om je tandenborstel in op te bergen. Daarnaast staat de beker mooi een wastafel, hij wordt zelfs gebruikt als plantenpotje!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.paperandboo.com bij Webwinkel Keurmerk Klantbeoordelingen is 9.4/10 gebaseerd op 902 reviews.