Badkamerreiniger

(1 klantbeoordeling)

3.99

Met deze cleaning pods kun je zelf een klein beetje toveren. Los een capsule op in water in deze herbruikbare fles van gerecycled plastic en je ‘brouwt’ je eigen schoonmaakmiddel. De capsules zijn ecologisch en biologisch afbreekbaar. Vrij van plastic, watertransport, fosfaat, palmolie en proefdieren.

Herbruikbare fles van gerecycled plastic
Bevat één pod die oplosbaar is in water
Biologisch afbreekbaar
Plasticvrij
Palmolievrij
Vriendelijk voor mens, dier en natuur
Eindeloos herbruikbaar

Op voorraad

Badkamerreiniger

3.99

Vaak samen gekocht

Badkamerreiniger
3.99
+
Badkamerreiniger navulling
4.49
Prijs voor beide:   8.48

Badkamerreiniger – Eindeloos hervulbaar met pods

Reinig je badkamer duurzaam met The Good Brand. Onze fles van gerecycled plastic is hervulbaar. De bijgeleverde cleaning-pod is goed voor 500 ML badkamerreiniger. Als deze op is doe je gewoon een nieuwe pod in de fles en vul je die opnieuw met water. Heel eenvoudig en goed voor onze planeet. Badkamerreiniger verpakt in een in water oplosbare capsule, voor het reinigen van alle soorten badkameroppervlakken en oppervlakken die vatbaar zijn voor kalkaanslag.

 

Hoe gebruik je de badkamerreiniger?

Dagelijkse reiniging: Los één capsule op in 500 ml water.

Periodieke reiniging van achterstallige oppervlakken: Los twee capsules op in 500 ml water.

Een hogere watertemperatuur verhoogt de oplossnelheid van de capsule en tegelijkertijd de reinigingskracht van het product. Zodra de capsule is opgelost, spuit u het middel op een afstand van ongeveer 20 cm op het te reinigen oppervlak. Smeer het daarna uit met een schone doek. Pak de pod altijd vast met droge handen, knip de pod niet open en maak deze niet nat. Niet geschikt voor Plasma en LCD beeldschermen. Gebruik bij voorkeur gedestilleerd water voor een optimaal resultaat. Buiten bereik van kinderen houden. Lees het etiket voor gebruik. Bij contact met ogen: voorzichtig uitspoelen met water gedurende een aantal minuten. Bij het dragen van contactlenzen deze verwijderen en ga door met spoelen. Niet doorslikken. Raadpleeg een arts bij ongeval. Als medisch advies nodig is, houd dan de productverpakking of het etiket bij de hand!

Inhoud:

1x hervulbare fles van gerecycled plastic

1x cleaning pod badkamerreiniger

Ingrediënten: 

 • Butoxyethanol
 • Thee-dodecylbenzenessulfaat
 • Tri-ethanolamine
 • Ethoxylated Vetalcohol
 • 8 Mol EO
 • Aqua
 • Kleurstof
 • Natriumsulfaat
 • Parfum
 • Laurylamine Dipropylenediamine
 • Natrium Laurethsulfaat

1 beoordeling voor Badkamerreiniger

 1. Angelique (geverifieerde eigenaar)

  Heerlijk product, handig om snel even dagelijks de wastafels en douche schoon te maken. Fijne geur en en super in gebruik.

  (0) (0)

Een beoordeling toevoegen