Bamboe wattenstaafjes

1.95

100% biologisch afbreekbaar
Gemaakt van duurzaam bamboe en biologisch katoen
In 1 doosje zitten 100 stuks
Volledig plasticvrij

Op voorraad

Bamboe wattenstaafjes

1.95

Vaak samen gekocht

Bamboe wattenstaafjes
1.95
+
Bamboe beker
11.95
Prijs voor beide:   13.90

Bamboe wattenstaafjes

Deze bamboe wattenstaafjes zijn 100% biologisch afbreekbaar en een goed alternatief voor plastic wattenstaafjes. De wattenstaafjes zijn gemaakt van duurzaam bamboe en biologisch katoen en dus onschadelijk voor het milieu. Het katoen is niet gebleekt met chloor maar met waterstofperoxide. In één doosje zitten 100 bamboe wattenstaafjes.

Doordat de stokjes van deze wattenstaafjes van hout zijn in plaats van plastic, zijn ze steviger en hierdoor makkelijker in gebruik. De wattenstaafjes worden zonder kleurstoffen en chemicaliën gemaakt en is een 100% natuurlijk product.

Een milieuvriendelijk alternatief

Miljoenen plastic wattenstaafjes komen er jaarlijks in de oceanen terecht. ‘Één klein stukje wegwerpplastic kan toch geen kwaad?’ is wat veel mensen denken. Maar niets is minder waar. Tijdens beach cleanups is het plastic wattenstaafje één van de producten die het vaakst gevonden wordt.

De verpakking

De verpakking is geheel biologisch afbreekbaar. Het kartonnen doosje is gemaakt van gerecycled karton. De wattenstaafjes kunnen na gebruik bij het groenafval of op de composthoop.

3 beoordelingen voor Bamboe wattenstaafjes

  1. Sarah

    Ik heb al eens papieren wattenstaafjes gebruikt en bamboe wattenstaafjes van een ander merk maar waren veel minder stevig en daardoor niet fijn in gebruik. Deze zijn super stevig en fijn in gebruik! Komt er ook een multipack met bijvoorbeeld 1000 stuks?

  2. Jackelien

    Een erg fijn alternatief. Hoop dat het in de toekomst iets voordeliger wordt.

  3. Toke (geverifieerde eigenaar)

    Heel erg tevreden!

Een beoordeling toevoegen