Bee’s Wrap 3-pack

(1 klantbeoordeling)

22.95

Het duurzame alternatief voor verpakkingsmateriaal zoals aluminium- en plasticfolie. Bee’s Wrap is een composteerbaar, afwasbaar en herbruikbaar alternatief voor verpakkingsmateriaal zoals aluminium- en plasticfolie.

Biologisch katoen met bijenwas, boomhars en jojoba-olie
Composteerbaar, afwasbaar en herbruikbaar
Ideaal voor het verpakken van kaas, groenten of brood en voor het afdekken van schalen
Herbruikbare wrap voor inpakken en afdekken van voedsel
De bijenwas waarmee de doek is gedrenkt, komt van biologisch gehouden bijen
De wrap gaat ca 9-12 maanden mee afhankelijk van de gebruiksfrequentie en verzorging

Op voorraad

Bee’s Wrap 3-pack

22.95

Bee’s Wrap 3-pack – Het duurzame alternatief voor verpakkingsmateriaal zoals aluminium- en plasticfolie.

Gebruik de herbruikbare Bee’s Wrap doek voor het inpakken en afdekken van voedsel. Je kunt er ook heel fijn schalen mee afdekken en het is ideaal om iets onder te laten rijzen. Geen plastic folie meer nodig en door de bijenwas en jojoba-olie blijft je voedsel langer goed en kun je de wrap steeds opnieuw gebruiken.

Hoe gebruik ik de Bee’s Wraps?

De Bee’s Wrap werkt heel eenvoudig. Vorm de Bee’s Wrap om de schaal of het product heen met je handen. De warmte en druk van je handen zorgt voor de afsluiting. De Bee’s Wrap koelt binnen een paar seconden af en blijft dan gesloten.

Een Bee’s Wrap kan ongeveer een jaar gebruikt worden. De anti-bacteriële werking en het sluitende vermogen zullen langzaam aan minder worden. Een bee’s wrap ruikt naar bijenwas als je de verpakking opent. Nadat de wrap een aantal keren gebruikt en gereinigd is, verdwijnt de geur. De geur gaat absoluut niet over op de etenswaren die verpakt worden. Ze zijn niet geschikt voor rauw vlees, kip en vis i.v.m. geurtjes en eventuele kruisbesmetting

Hoe maak ik de Bee’s Wraps schoon?

Afhankelijk van waarvoor je de Bee’s Wrap gebruikt hebt, kun je ‘m schoonvegen met een nat doekje met koud water of in koel water afwassen, eventueel met een milde zeep. Niet met warm water want dan smelt je de bijenwas. Ook niet hard boenen of schrobben, daar kan de was op de doek niet tegen. Niet geschikt voor vaatwasser of wasmachine. Laat de Bee’s wrap aan de lucht drogen en leg het weg (opgerold of plat is het handigste).

Waar zijn de Bee’s Wraps van gemaakt?

Bee’s Wrap is gemaakt van GOTS gecertificeerd biologisch katoenen mousseline, bijenwas, Jojoba-olie en boomhars. Deze combinatie van ingrediënten zorgt voor een vormbare voedselwrap die steeds hergebruikt kan worden. Je kunt de Bee’s Wrap ongeveer 10 tot 12 maanden gebruiken, uitgaande van zo’n twee keer per week. Bee’s Wrap is biologisch afbreekbaar en kan bij het compost. De Bee’s Wraps kunnen ook gebruikt worden als alternatief voor een aanmaakblokje om de open haard of een buitenvuur aan te steken.

Let op: deze Bee’s Wraps bevatten bijenwijs en zijn dus niet vegan. Bekijk hier onze vegan Bee’s Wraps.

De Bee’s Wrap 3-pack bestaat uit:

1x Bee’s Wrap S – 17 x 20 cm

1x Bee’s Wrap M – 25 x 27 cm

1x Bee’s Wrap L – 33 x 35 cm

1 beoordeling voor Bee’s Wrap 3-pack

  1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

    Even wennen in het begin maar zo makkelijk! En blijft goed zitten.

    (0) (0)

Een beoordeling toevoegen