Body Bars proefpakket

15.95

Proefpakket
Wordt gratis verzonden
Vijf mini Body Bars
Totaal 50 wasbeurten
Volledig plasticvrij
Cruelty free

Uitverkocht

Body Bars proefpakket

Het Body Bars proefpakket bestaat uit vijf mini Body Bars. Dit is de ideale manier om kennis te maken met onze producten en te kijken welke Body Bars fijn is voor jouw huid en aangenaam qua geur.. Ook is het leuk om dit proefpakket cadeau te geven zodat iemand anders bekend raakt met plasticvrij douchen.

De mini Body Bars zijn 10 gram per stuk en gaan gemiddeld zo’n 10 wasbeurten mee. Iedere bar heeft een unieke werking die je hieronder terug kan vinden. Het proefpakket wordt gratis verzonden. Let op, dit is als je alleen het proefpakket bestelt.

Inhoud Body Bars proefpakket:

1x Mini Body Bar Papaja-kers (verfrissende en hydraterende werking. Kan fijn zijn voor een gevoelige en/of droge huid)

1x Mini Body Bar Aloë Vera (verzorgende, verzachtende en voedende werking. Kan helpen bij het vervagen van kleine rimpels)

1x Mini Body Bar Lavendel (rustgevende, verlichtende en verzorgende werking. Kan helpen bij het bestrijden van acne en littekens die hier afkomstig van zijn)

1x Mini Body Bar Honing (erg zacht en voedend. Geschikt voor mensen met een droge en/of gevoelige hoofdhuid)

1x Mini Body Bar Meloen (hydraterende, verzorgende en kalmerende werking. Kan huidveroudering, onzuiverheden en pigmentvlekken tegengaan en helpen bij het gezond houden van je huid)

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Body Bars proefpakket” te beoordelen