Duurzame reisbeker

(3 klantbeoordelingen)

14.95

Deze duurzame reisbeker is gemaakt van rijstvliezen. Dit is het afvalproduct van rijst.

Niet-toxisch, melamine, BPA en siliconenvrij
Biologisch afbreekbaar, milieuvriendelijk en duurzaam
Dubbelwandig
Warme dranken blijven lang warm en koude dranken lang koel
Perfect voor onderweg
Geïsoleerd om warme dranken tot minimaal 90 minuten warm te houden
Lekvrije deksel
Anti-slip aan de onderkant

Kleur
Duurzame reisbeker

Vaak samen gekocht

Duurzame reisbeker
14.95
+
Duurzame lunchbox
22.95
Prijs:   37.90

Duurzame reisbeker van Huski Home

Deze duurzame reisbeker is gemaakt van het afvalproduct van het meest gegeten voedsel wereldwijd, namelijk rijstvliezen. Rijstvliezen zijn een potentieel biologisch gevaar als ze niet worden hergebruikt of op de juiste manier worden afgevoerd. Daarom verwerkt Huski Home de rijstschillen tot een duurzaam, milieuvriendelijk en niet-giftig materiaal.

De reisbeker is geschikt voor warme en koude dranken. Geïsoleerd om warme dranken tot minimaal 90 minuten warm te houden. De beker is dubbelwandig en zorgt ervoor dat warme dranken lang warm blijven en koude dranken lang koel. De beker heeft een lekvrije deksel. Wanneer je het handvat omhoog trekt verschijnt er een opening om uit te drinken.

Het materiaal van deze duurzame lunchbox

Huski Home is een familiebedrijf dat duurzaamheid hoog in het vaandel heeft staan. Door het creëren van milieuvriendelijke, biologisch afbreekbare huishoudelijke artikelen kunnen we samen een duurzame toekomst creëren! Onze producten zijn uniek omdat ze zijn gemaakt door het recyclen van rijstvliezen. Waarom rijstvliezen? Goeie vraag! Rijst wordt overal ter wereld in grote hoeveelheden geoogst. Bij de verwerking veroorzaakt de enorme hoeveelheid rijstvliezen problemen, omdat rijstvliezen, als ze niet ethisch verantwoord worden weggegooid, een biologisch gevaar kunnen vormen. Daarom hebben we een manier gecreëerd om rijstvliegen te recyclen tot een duurzaam, herbruikbaar, niet-toxisch materiaal. We gebruiken dit materiaal om onze bekers en lunchboxen te maken. Ze zijn niet papperig of doorweekt, zijn volledig voedselveilig, glutenvrij en niet giftig, en bevatten geen conserveringsmiddelen of kleurstoffen. Deze reisbeker is niet geschikt voor de magnetron en de vaatwasser.

Het formaat van deze duurzame reisbeker

Er past 400ml in deze beker. Geïsoleerd om warme dranken tot minimaal 90 minuten warm te houden.

3 beoordelingen voor Duurzame reisbeker

 1. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  Zo makkelijk in de auto. Past in de houder en gemakkelijk te openen met 1 hand.

  (1) (0)
 2. Nadia (geverifieerde eigenaar)

  Fijne beker. Enig nadeel is dat het soms lekt als je de dop er niet goed op draait en hem neerlegt of teveel water in doet

  (0) (0)
 3. Marijke Tourne (geverifieerde eigenaar)

  Mega handig en een plezier om hem bij je te hebben 🥰

  (0) (0)

Een beoordeling toevoegen