Food Huggers Deksels

Vanaf 14.95

Duurzame, stapelbare, transparante deksels. De Food Huggers Deksels zijn de duurzame oplossing voor het afdekken van kommetjes en schalen. Ze zijn gemaakt van gehard glas met een silicone rand en kunnen tegen een stootje. Gemaakt voor jarenlang gebruik.

Ze passen op kommen van 9,5 tot 19 cm in diameter
Handig om restjes te bewaren
Plasticvrij
Geschikt voor vaatwasser, magnetron en vriezer
Stapelbaar en ruimtebesparend
Gemaakt voor jarenlang gebruik
Glazen deksel zodat je weet wat je in je koelkast hebt liggen

Formaat
Food Huggers Deksels

Food Huggers Deksels

De deksels zijn gemaakt van gehard glas met een flexibele rand van silicone, dus stootvast. De deksels zullen jarenlang meegaan. De Food Huggers Lids zijn de duurzame oplossing voor het afdekken van kommetjes en schalen. Geen gebruik van plastic meer, maar mooie stevige deksels om schalen met voedsel mee af te dekken. Door de stevigheid zijn ze geschikt om te stapelen, waardoor je koelkast of voorraadkast optimaal benut kan worden en er fantastisch uitziet!

De siliconen rand zorgt ervoor dat de kom lichtdicht afgesloten wordt zodat het eten lang bewaard kan worden. De deksels passen op vrijwel alle aardewerk kommen, schotels, porseleinen schaaltjes en potten. Door de glazen deksel zie je wat je bewaart en weet je wat je in de koelkast hebt liggen. Ze kunnen in de koelkast, in de magnetron én in de vriezer en zijn vaatwasserbestendig.

Met de Food Huggers deksels bespaar je ruimte (ze zijn makkelijk te stapelen) én afdek materiaal zoals plastic- en aluminumfolie. De deksels zijn verkrijgbaar in vier verschillende maten. Zo is er altijd wel een deksel die past op de kommetjes die je al in huis hebt.

Afmetingen Food Huggers Deksels

De Food Huggers Deksels zijn verkrijgbaar in de volgende afmetingen:

XSmall: 9,5 tot 12,5 cm
Small: 11,25 tot 14,5 cm
Medium: 13,75 tot 16,8 cm
Large: 16,25 tot 19,4 cm

Waar zijn de deksels van gemaakt?

De deksels zijn gemaakt van gehard glas met een flexibele rand van siliconen. Ze zijn voedselveilig, bevatten geen giftige stoffen en zullen jaren lang meegaan.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Food Huggers Deksels” te beoordelen