Herbruikbaar wattenstaafje

9.95

Nooit meer wattenstaafjes weggooien
100% biologisch afbreekbare verpakking
Vervanger voor wegwerp wattenstaafjes
Set van twee wattenstaafjes en een opbergdoosje
Makkelijk schoon te maken
Voor reiniging van de oren en het bijwerken van make-up

Op voorraad

Herbruikbaar wattenstaafje

9.95

Herbruikbaar wattenstaafje

Nooit meer (plastic) wattenstaafjes weggooien met dit herbruikbare wattenstaafje van PAPER & BOO. Miljoenen plastic wattenstaafjes komen er jaarlijks in de oceanen terecht. ‘Één klein stukje wegwerpplastic kan toch geen kwaad?’ is wat veel mensen denken. Maar niets is minder waar. Tijdens beach cleanups is het plastic wattenstaafje één van de producten die het vaakst gevonden wordt. Ons herbruikbare wattenstaafje is een alternatief voor wattenstaafjes die gemaakt zijn voor eenmalig gebruik.

De inhoud

1x Wattenstaafje reiniging
1x Wattenstaafje make-up
1x Opbergdoosje

Hoe gebruik je een herbruikbaar wattenstaafje?

Het wattenstaafje met de bobbelige kant is geschikt voor het reinigen van je oorschelp. Het wattenstaafje met de gladde kant kan je gebruiken om je make-up bij te werken, je kan eventueel een beetje make-up reiniger toevoegen als je bijvoorbeeld overtollige mascara wilt verwijderen. Na gebruik kan je de wattenstaafjes makkelijk schoon maken met (warm) water en eventueel een beetje zeep. Bewaar de wattenstaafjes in het bijgeleverde doosje zodat je ze makkelijk overal mee naar toe kan nemen.

Het materiaal

De verpakking is 100% biologisch afbreekbaar, het kartonnen doosje is gemaakt van gerecycled karton. De wattenstaafjes zelf zijn gemaakt van siliconen en gerecycled plastic.

 

2 beoordelingen voor Herbruikbaar wattenstaafje

  1. Kim S. (geverifieerde eigenaar)

  2. M (geverifieerde eigenaar)

    Ik maak iedere dag gebruik van een wattenstaafje voor het weghalen van mascara boven en onder mijn ogen en hiervoor heb ik dit product aangeschaft. Moet wel even mijn weg vinden in gebruik. Een katoenen wattenstaafje werkt praktischer op de dunne huid van je oogleden. Als je het uiteinde even natmaakt, werkt het op zich prima.

Een beoordeling toevoegen