Shampoo Bars proefpakket – normaal tot vet haar

(2 klantbeoordelingen)

10.95

Proefpakket
Wordt gratis verzonden
Drie mini Shampoo Bars
Totaal 60 wasbeurten
Volledig plasticvrij
Cruelty free

Uitverkocht

Shampoo Bars proefpakket – normaal tot vet haar

Het Shampoo Bars proefpakket is de ideale manier om kennis te maken met onze producten en te kijken welke Shampoo Bar fijn is voor jouw haar. Het proefpakket bestaat uit drie mini Shampoo Bars. Ook is het leuk om dit proefpakket cadeau te geven zodat iemand anders bekend raakt met plasticvrij douchen.

De mini Shampoo Bars zijn 10 gram per stuk en gaan gemiddeld zo’n 20 wasbeurten mee. Iedere bar heeft een unieke werking die je hieronder terug kan vinden. Het proefpakket wordt gratis verzonden. Let op, dit is als je alleen het proefpakket bestelt.

Inhoud proefpakket voor normaal tot vet haar:

1x Mini Shampoo Bar Citroen (Geschikt voor (extreem) vet haar)

1x Mini Shampoo Bar Lavendel (Geschikt voor normaal tot vet haar, anti-roos en geschikt als alternatief voor zilvershampoo)

1x Mini Shampoo Bar Kokos (Mild en zacht, geschikt voor een gevoelige hoofdhuid, geschikt voor geverfd en behandeld haar, geschikt voor kinderen)

Bekijk hier het proefpakket voor normaal tot droog haar

2 beoordelingen voor Shampoo Bars proefpakket – normaal tot vet haar

  1. Nina Jonker (geverifieerde eigenaar)

    Fijn proefpakket. Zeker als je nog geen eerdere ervaringen hebt met shampoo bars is dit een goede manier om het uit te testen! Ik ben ondertussen helemaal om en gebruik niks anders meer.

  2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

Een beoordeling toevoegen