Shampoo Bars proefpakket – normaal tot droog haar

(1 klantbeoordeling)

10.95

Proefpakket
Wordt gratis verzonden
Drie mini Shampoo Bars
Totaal 60 wasbeurten
Volledig plasticvrij
Cruelty free

Op voorraad

Shampoo Bars proefpakket – normaal tot droog haar

10.95

Shampoo Bars proefpakket – voor normaal tot droog haar

Het Shampoo Bars proefpakket is de ideale manier om kennis te maken met onze producten en te kijken welke Shampoo Bar fijn is voor jouw haar. Het proefpakket bestaat uit drie mini Shampoo Bars. Ook is het leuk om dit proefpakket cadeau te geven zodat iemand anders bekend raakt met plasticvrij douchen.

De mini Shampoo Bars zijn 10 gram per stuk en gaan gemiddeld zo’n 20 wasbeurten mee. Iedere bar heeft een unieke werking die je hieronder terug kan vinden. Het proefpakket wordt gratis verzonden. Let op, dit is als je alleen het proefpakket bestelt.

Inhoud proefpakket voor normaal tot droog haar:

1x Mini Shampoo Bar Honing (Geschikt voor droog, pluizig, beschadigd en/of krullend haar. Geeft extra volume)

1x Mini Shampoo Bar Jasmijn (Geschikt voor normaal tot droog haar. Werkt kalmerend en is geschikt voor de gevoelige hoofdhuid)

1x Mini Shampoo Bar Kokos (Mild en zacht, geschikt voor een gevoelige hoofdhuid, geschikt voor geverfd en behandeld haar, geschikt voor kinderen)

Bekijk hier het proefpakket voor normaal tot vet haar

1 beoordeling voor Shampoo Bars proefpakket – normaal tot droog haar

  1. X (geverifieerde eigenaar)

    Ik vind dit zelf niet fijn voor lang haar. Ik krijg gewoon niet genoeg zeep. En ik heb niet eens dik haar, vooral gewoon erg lang. Je zou met 1 zo’n kleintje 20 wasbeurten moeten kunnen doen, nou ik red er net 12. Als ik er minder lang mee kan doen dan shampoo waarvoor ik gewoon naar de winkel kan lopen (en de fles recylen) is het niet heel duurzaam meer om het elke keer te bestellen. Ik wacht wel tot je shampoo bars in de winkel kan krijgen. De geur van de honing is wel heerlijk

Een beoordeling toevoegen