Snack Bag

(1 klantbeoordeling)

11.95

Een stijlvol en herbruikbaar zakje voor jouw snack of andere spullen. Volledig machinewasbaar en gemakkelijk schoon te maken. Duurzaam en ethisch gemaakt met organische en gerecycleerde materialen. Kan honderden keren gebruikt worden en vervangt plastic zakjes voor eenmalig gebruik.

Volledig machinewasbaar en gemakkelijk schoon te maken
Vervangt plastic zakjes voor eenmalig gebruik
Duurzaam geproduceerd
Handige klittenbandsluiting
De perfecte oplossing tegen voedselverspilling
Voor kinderen en volwassenen

Opdruk
Snack Bag

Snack Bag – wat neem jij mee?

Deze duurzame Snack Bags zijn perfect voor kinderen om mee naar school te nemen. Daarnaast zijn ze ook erg geliefd onder volwassenen om lunch en snacks mee te nemen naar werk. Het is de perfecte vervanger voor plastic zakjes voor eenmalig gebruik!

 Award winning snack packs  De Snack Bags zijn winnaars van de Clean + Conscious Award 2021.

Hoe gebruik ik de Snack Bag?

Gebruik de Snack Bag om lunch, snacks of andere dingen in mee te nemen naar school of werk. De Snack Bags zijn volledig machinewasbaar en gemakkelijk schoon te maken. Ook de voering is afspoelbaar en daarnaast getest op voedselveiligheid. De Snack Bag kan honderden keren gebruikt worden en vervangt plastic zakjes voor eenmalig gebruik.

Waar en hoe is de Snack Bag gemaakt?

De Snack Bags zijn ethisch handgemaakt in een kleine, familie gerunde, GOTS-gecertificeerde fabriek in India. De focus ligt op veilige, hernieuwbare en gerecyclede materialen met verantwoording voor het milieu. Er wordt geen nieuw plastic gebruikt voor het maken van dit product. De voering is gemaakt  van gerecyclede PET-flessen. Er wordt 100% gecertificeerd biologisch katoen gebruikt. Ze zijn vrij van BPA, PVC, alle PFAS chemicaliën, PFC’s, ftalaten, zware metalen, AZO, brandvertragers, formaldehyde en meer.

Afmetingen: 18 x 19 x 0,2 cm.

Materiaal: gemaakt van GOTS-gecertificeerd katoen en kleurstoffen. De voering is gemaakt van gerecyclede PET-flessen.

1 beoordeling voor Snack Bag

  1. Angelique (geverifieerde eigenaar)

    Handig om brood, snacks in te bewaren

    (0) (0)

Een beoordeling toevoegen