Zeepzakje

3.95

Je zeep altijd bij de hand

Berg je Shampoo Bar, Conditioner Bar, Body Bar en overige zeep op in dit handige zakje.

Op voorraad

Zeepzakje

3.95

Shampoo Bar zakje

Berg je Shampoo Bars, Conditioner Bars, Body Bars en overige zepen op in dit opbergzakje, zo heb je hem altijd bij de hand én heeft de zeep de kans om te drogen. Met de lus kun je het zakje makkelijk ergens aan bevestigen, zoals bijvoorbeeld de douchekop. Zodra je de zeep gaat gebruiken kun je er voor kiezen om hem uit het zakje te halen, maar je kan hem ook gebruiken met de zeep nog in het zakje.
Heb je losse stukjes zeep doordat je de bar bijvoorbeeld hebt laten vallen? Je kunt de losse stukjes in het zakje doen en deze zo toch nog gebruiken. Door het zakje te gebruiken kun je dus optimaal gebruik maken van je zeep!

Duurzaam materiaal

Het zeepzakje bestaat uit de duurzame ramie stof. Deze stof is resistent voor bacteriën. Ramie krimpt niet en behoudt zijn vorm bij warm wassen. Het is een sterke vezel, de stof is slijtbestendig en gaat 8x langer mee dan katoen.

Welke bars passen er in het zakje?

Alle Shampoo Bars, Conditioner Bars en Body Bars.

3 beoordelingen voor Zeepzakje

  1. Nina Jonker (geverifieerde eigenaar)

    Handige manier om alle shampoo en body bars in te bewaren! ze drogen goed in de zakjes en het is erg makkelijk in gebruik. Ze hangen bij mij naast elkaar in de douche, wat er ook nog is erg leuk uit ziet.

  2. Anoniem (geverifieerde eigenaar)

  3. Maaike D. (geverifieerde eigenaar)

    Mooi materiaal, kan een hoop scrubmiddeltjes vervangen.

Een beoordeling toevoegen